Steel Grey

Steel Grey graniet is een populaire granietsoort afkomstig uit India met een donkergrijze en lichtgrijze kleur. Het is een duurzaam en weerbestendig materiaal, ideaal voor keukenwerkbladen, vensterbanken en vloeren, zowel binnen als buiten. Het robuuste oppervlak creëert een prachtig contrast en geven Steel Grey graniet een unieke uitstraling. Het is beschikbaar in een gepolijste en leather afwerking. Het kan een opvallende toevoeging zijn aan moderne of klassieke interieurs. Deze granietsoort wordt vaak gekozen vanwege zijn elegantie, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. Steel Grey graniet is een populaire keuze voor degenen die op zoek zijn naar een tijdloze en luxueuze uitstraling.

Omdat Steel Grey een natuurlijk product is, geproduceerd door moeder natuur, kunnen de verschillende Steel Grey slabs sterk van elkaar verschillen. Overweeg je een project in dit materiaal? Neem dan zeker contact op zodat we samen de geschikte slab kunnen selecteren.

Neem contact op voor een offerte op maat die perfect aansluit bij jouw wensen. Laat ons team van ervaren steenhouwers en ontwerpers je begeleiden naar een uniek resultaat. Vraag nu jouw offerte aan en creëer een meesterwerk met natuursteen!

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden