Star Galaxy

Star Galaxy graniet is een prachtige granietsoort met een kenmerkend zwart oppervlak dat bezaaid is met ontelbaar veel "sterren". Afkomstig uit India, is Star Galaxy graniet een populaire keuze voor keukenwerkbladen, vensterbanken en vloeren vanwege zijn duurzaamheid en weerbestendigheid. De heldere, goudkleurige sterretjes in combinatie met het donkere zwarte oppervlak creëren een prachtige en unieke uitstraling in elke ruimte. Star Galaxy graniet is beschikbaar in een gepolijste afwerking en kan een opvallende toevoeging zijn aan moderne of klassieke interieurs.

Alternatieve namen voor Star Galaxy zijn:

• STARRY SKY BLACK GRANIET
• GALAXY BLACK


Omdat Star Galaxy graniet een natuurlijk product is, geproduceerd door moeder natuur, kunnen de verschillende Star Galaxy slabs sterk van elkaar verschillen. Overweeg je een project in dit materiaal? Neem dan zeker contact op zodat we samen de geschikte slab kunnen selecteren.

Neem contact op voor een offerte op maat die perfect aansluit bij jouw wensen. Laat ons team van ervaren steenhouwers en ontwerpers je begeleiden naar een uniek resultaat. Vraag nu jouw offerte aan en creëer een meesterwerk met natuursteen!

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden