Labrador Blue

Labrador Blue graniet is een blauwe granietsoort afkomstig uit Noorwegen. Het heeft een unieke, donkerblauwe kleur met witte aders, die een prachtig contrast vormen. Dit graniet wordt vaak gebruikt voor werkbladen, vensterbanken, vloeren en andere architectonische toepassingen, omdat het een duurzaam en weerbestendig materiaal is. Het is ook een goede keuze voor buiten toepassingen, dankzij zijn weerbestendige eigenschappen en heldere kleur. Labrador Blue graniet is ook beschikbaar in een gepolijste of gezandstraalde afwerking en kan een prachtige aanvulling zijn op elk interieur of exterieur.

Alternatieve namen voor Labrador Blue graniet zijn:

• BLUE LABRADORITE
• BLUE LABRADOR
• LABRADOR BLACK
• PEARL BLUE

Omdat Labrador Blue graniet een natuurlijk product is, geproduceerd door moeder natuur, kunnen de verschillende Labrador Blue slabs sterk van elkaar verschillen. Overweeg je een project in dit materiaal? Neem dan zeker contact op zodat we samen de geschikte slab kunnen selecteren.

Neem contact op voor een offerte op maat die perfect aansluit bij jouw wensen. Laat ons team van ervaren steenhouwers en ontwerpers je begeleiden naar een uniek resultaat. Vraag nu jouw offerte aan en creëer een meesterwerk met natuursteen!

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden