Labrador Antique

Labrador Antique graniet
is een unieke granietsoort met een lichtbruine tot donkerbruine kleur. Dit graniet is afkomstig uit Noorwegen.. Het wordt vaak gebruikt voor werkbladen, vensterbanken, vloeren en andere architectonische toepassingen. Door de warme uitstraling, kan het een prachtig contrast vormen in een interieur of exterieur. Het wordt vaak gezien als een klassiek, elegant en tijdloos materiaal.

Labrador Antique is ook een duurzaam en weerbestendig materiaal, het is een goede keuze voor binnen- en buitentoepassingen. Het is beschikbaar in een gepolijste of gezandstraalde afwerking en kan een prachtige aanvulling zijn op een verscheidenheid van interieurs en exterieurs.

Alternatieve namen voor Labrador Antique graniet zijn:

• BLUE ANTIQUE GRANIET
• BROWN ANTIQUE GRANIET
• FALCON EYE GRANITE

Omdat Labrador Antique graniet een natuurlijk product is, geproduceerd door moeder natuur, kunnen de verschillende Labrador Antique slabs sterk van elkaar verschillen. Overweeg je een project in dit materiaal? Neem dan zeker contact op zodat we samen de geschikte slab kunnen selecteren.

Verliefd op Labrador Antique? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor ideeën, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2023 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden