Sirius

Het uiterlijk van Dekton Sirius is strak en modern, met een bijna metallic afwerking. Het oppervlak is zeer glad en reflecterend, waardoor het een stijlvolle en moderne uitstraling heeft. Het materiaal is verkrijgbaar in verschillende tinten, waaronder licht- en donkergrijs, zwart en wit, waardoor het geschikt is voor verschillende design-toepassingen.

Dekton Sirius is een zeer geavanceerd materiaal dat veel wordt gebruikt voor diverse bouw- en ontwerp-toepassingen. Dit materiaal is gemaakt van een mengsel van kwarts, porselein en glas, waardoor het extreem hard en duurzaam is. Het uiterlijk van Dekton Sirius is strak en modern, met een bijna metallic afwerking. Het oppervlak is zeer glad en reflecterend, waardoor het een stijlvolle en moderne uitstraling heeft. Het materiaal is verkrijgbaar in verschillende tinten, waaronder licht- en donkergrijs, zwart en wit, waardoor het geschikt is voor verschillende design-toepassingen.

Verliefd op Dekton Sirius? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor idee├źn, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2023 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden