Radium

Dekton Radium is een prachtig materiaal dat steeds populairder wordt in de wereld van keuken- en badkamerontwerp. Het heeft een unieke uitstraling die geïnspireerd is op de uitstraling van verbrand en verweerd staal. Dit zorgt voor een stoere en industriële uitstraling, wat perfect past bij moderne interieurs. Door de combinatie van verschillende kleuren en texturen heeft de Radium variant van Dekton een zeer authentiek uiterlijk.

Naast het esthetische aspect van Dekton Radium, biedt het ook veel praktische voordelen. Zo is het bijvoorbeeld zeer slijtvast en krasbestendig, waardoor het materiaal niet snel beschadigd zal raken. Dit zorgt voor een langdurige en duurzame oplossing voor het bekleden van bijvoorbeeld aanrechtbladen of vloeren. Daarnaast is Dekton Radium ook bestand tegen extreme temperaturen, waardoor het bijvoorbeeld perfect is voor het gebruik in de buurt van kookplaten of open haarden.

Verliefd op Dekton Radium? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor ideeën, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2023 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden