Orix

Het uiterlijk van Dekton Orix is indrukwekkend. Het heeft een natuurlijke uitstraling die doet denken aan de schoonheid van verweerd beton of steen, met een subtiele textuur die het gevoel van diepte en reliëf toevoegt aan het oppervlak. De neutrale kleur van Dekton Orix is bovendien gemakkelijk te combineren met andere kleuren en materialen, waardoor het geschikt is voor verschillende interieurstijlen en -ontwerpen.

Een van de belangrijkste voordelen van Dekton Orix is de lage poreusheid van het materiaal, waardoor het zeer hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken is. Bovendien is het bestand tegen UV-straling, waardoor het niet verkleurt of verbleekt in direct zonlicht. Daarnaast is Dekton Orix ook bestand tegen hoge temperaturen, wat het ideaal maakt voor gebruik in de keuken of op een barbecue.

Verliefd op Dekton Orix? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor ideeën, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2023 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden