Laos

Dekton Laos is een prachtig materiaal dat bekend staat om zijn unieke uiterlijk en duurzame eigenschappen. Het is een keramische composiet die wordt gemaakt van een mengsel van kwarts, porselein en glas. Dit maakt het een uiterst hard en slijtvast materiaal dat bestand is tegen krassen, vlekken en hitte. Bovendien is het materiaal UV-bestendig en kan het zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Het uiterlijk van Dekton Laos is uniek en eigentijds. Het heeft een rustige, effen grijze kleur die in elk interieur past. De kleur wordt versterkt door het fijne oppervlaktemotief dat het materiaal een subtiele textuur geeft. Hierdoor ziet het er niet alleen modern en stijlvol uit, maar voelt het ook bijzonder aan. Het materiaal is verkrijgbaar in verschillende diktes en afwerkingen, zodat het aan alle wensen van de klant kan voldoen.

Neem contact op voor een offerte op maat die perfect aansluit bij jouw wensen. Laat ons team van ervaren steenhouwers en ontwerpers je begeleiden naar een uniek resultaat. Vraag nu jouw offerte aan en creƫer een meesterwerk met natuursteen!

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden