Khalo

Dekton Khalo is geïnspireerd op de Patagonia kwartsiet, een steensoort uit Argentinië. Het patroon en de kleuren van Dekton Khalo weerspiegelen de kenmerkende uitstraling van deze natuurlijke steen, met zijn opvallende aders en patronen. Het resultaat is een oppervlaktemateriaal met een eigentijdse uitstraling die de schoonheid en duurzaamheid van de kwartsiet combineert met de technologische voordelen van een ultracompact materiaal.

Dit materiaal is bijzonder sterk, duurzaam en bestand tegen krassen, hitte, vlekken en UV-straling, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen, zoals werkbladen, vloeren, gevels, en wandbekleding. Dekton Khalo is verkrijgbaar in een verscheidenheid aan afwerkingen en kleuren en biedt een eigentijdse uitstraling die zich leent voor een breed scala aan interieurstijlen, van modern en strak tot klassiek en elegant. Al met al is Dekton Khalo een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een duurzaam, mooi en praktisch oppervlaktemateriaal.

Verliefd op Dekton Khalo? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor ideeën, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden