Kairos

Dekton Kairos heeft een natuurlijke, organische uitstraling met een subtiele textuur. Het materiaal heeft een lichtgrijze kleur met zachte, witte aders die er doorheen lopen, waardoor het eruitziet als een marmeren oppervlak. Het heeft een elegante en tijdloze uitstraling die past bij verschillende designstijlen.

Wat Dekton Kairos zo bijzonder maakt, is het unieke mengsel van kwarts, porselein en glas. Deze materialen worden samengevoegd en blootgesteld aan een hoge druk en temperatuur, waardoor er een zeer hard en dicht materiaal ontstaat. Dit maakt Dekton Kairos zeer duurzaam, bestand tegen krassen, vlekken en hoge temperaturen, waardoor het geschikt is voor gebruik in keukens, badkamers, gevelbekleding en vloeren.

Verliefd op Dekton Kairos? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor idee├źn, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2023 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden