Entzo

Dekton Entzo is een prachtig voorbeeld van de esthetische mogelijkheden van dit materiaal. Entzo heeft een warme, natuurlijke uitstraling die doet denken aan marmer. Het oppervlak heeft een fijne textuur en is verkrijgbaar in een lichte kleur met subtiele aderen en schakeringen die variëren van crème tot goudbruin. Het resultaat is een elegant en tijdloos ontwerp dat past bij verschillende interieurstijlen.

Wat Dekton Entzo zo bijzonder maakt, is dat het materiaal niet alleen de uitstraling heeft van natuursteen, maar ook de duurzaamheid en functionaliteit van een high-tech materiaal. De samenstelling van Dekton maakt het niet alleen bestand tegen krassen, hitte, vorst en UV-straling, maar het materiaal is ook bestand tegen hoge druk en is niet poreus. Dit maakt het ideaal voor gebruik in keukens, badkamers en andere ruimtes waar hygiëne en functionaliteit belangrijk zijn.

Verliefd op Dekton Entzo? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor ideeën, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden