Umber

Dekton Umber is een innovatief materiaal dat voornamelijk gebruikt wordt voor het maken van werkbladen en vloeren. Het materiaal heeft een zeer bijzondere uitstraling, met een rijke, donkere kleur en een opvallende textuur die lijkt op natuursteen. Het oppervlak is zeer glad en heeft een matte afwerking, waardoor het een moderne en stijlvolle uitstraling heeft.

Een van de belangrijkste eigenschappen van Dekton Umber is de duurzaamheid. Het materiaal is extreem hard en krasbestendig, waardoor het ideaal is voor toepassingen waarbij het oppervlak veel gebruikt wordt, zoals keukenwerkbladen. Daarnaast is het materiaal bestand tegen hitte en vlekken, en is het ook UV-bestendig, waardoor het ook geschikt is voor buitentoepassingen.

Verliefd op Dekton Umber? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor idee├źn, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2023 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden