Dekton Malibu

Dekton Malibu is een prachtige en unieke afwerking van de Dekton Silverkoast lijn. Het heeft een subtiele, natuurlijke uitstraling met een combinatie van lichtbeige en zandkleuren met een marmerachtige textuur. Het geeft een rustige en moderne uitstraling en past perfect in een scala van interieurontwerpen. Het is ook zeer duurzaam en weerbestendig, waardoor het een geweldige keuze is voor keukenbladen, badkamerwerkbladen en andere oppervlakken die veel gebruikt worden.

Dekton is een innovatieve en duurzame oplossing voor bouw- en interieurtoepassingen. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Het is beschikbaar in een breed scala aan kleuren en afwerkingen, waaronder marmerachtige en betonachtige afwerkingen. Dekton is zowel hitte- als krasbestendig. Het wordt veel gebruikt voor keukenbladen en badkamerwerkbladen, maar ook voor gevelbekleding en meer. Bovendien, door zijn unieke eigenschappen, is het een populaire keuze onder professionele ontwerpers, architecten en bouwers.

Verliefd op Dekton Salina? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor idee├źn, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2023 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden