Dekton Laguna

Dekton LagunaDekton Laguna is een adembenemend mooie afwerking van Dekton. De subtiele blauw-grijze kleur met marmerachtige textuur en subtiele witte veiningen geeft een gevoel van elegantie en luxe. Het is perfect voor een scala aan interieurontwerpen, van een moderne woonkamer tot een landelijke keuken. Bovendien is het zeer duurzaam en weerbestendig, waardoor het een uitstekende keuze is voor keukenbladen, badkamerwerkbladen en andere oppervlakken die vaak worden gebruikt. Het is een oppervlak die een grote impact kan maken in een ruimte en kan dienen als een statement piece..

Dekton is een innovatieve en duurzame oplossing voor bouw- en interieurtoepassingen. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Het is beschikbaar in een breed scala aan kleuren en afwerkingen, waaronder marmerachtige en betonachtige afwerkingen. Dekton is zowel hitte- als krasbestendig. Het wordt veel gebruikt voor keukenbladen en badkamerwerkbladen, maar ook voor gevelbekleding en meer. Bovendien, door zijn unieke eigenschappen, is het een populaire keuze onder professionele ontwerpers, architecten en bouwers..

Neem contact op voor een offerte op maat die perfect aansluit bij jouw wensen. Laat ons team van ervaren steenhouwers en ontwerpers je begeleiden naar een uniek resultaat. Vraag nu jouw offerte aan en creƫer een meesterwerk met natuursteen!

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden