Daze

Dekton Daze is een prachtig en uniek ontwerp dat de schoonheid van natuursteen belichaamt in een oppervlak. Het ontwerp heeft een witte achtergrond met subtiele grijze aderen die over het oppervlak slingeren, wat zorgt voor een natuurlijk en organisch gevoel. De grijze aderen zijn niet te opvallend, wat het ontwerp een rustige en kalme uitstraling geeft.

Een van de opvallende kenmerken van Dekton Daze is de textuur. Het oppervlak heeft een matte afwerking, wat bijdraagt aan de natuurlijke uitstraling. Daarnaast is het materiaal zeer duurzaam en bestand tegen krassen, vlekken en extreme temperaturen. Dit maakt het geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Het ontwerp van Dekton Daze is ideaal voor een breed scala aan interieurstijlen, van modern tot klassiek. Het kan worden gebruikt als vloer- en wandbekleding, keukenbladen, tafelbladen en nog veel meer. Het ontwerp is tijdloos en zal zeker de aandacht trekken van iedereen die het ziet.

Neem contact op voor een offerte op maat die perfect aansluit bij jouw wensen. Laat ons team van ervaren steenhouwers en ontwerpers je begeleiden naar een uniek resultaat. Vraag nu jouw offerte aan en creƫer een meesterwerk met natuursteen!

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2024 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden