Daze

Dekton Daze is een prachtig en uniek ontwerp dat de schoonheid van natuursteen belichaamt in een oppervlak. Het ontwerp heeft een witte achtergrond met subtiele grijze aderen die over het oppervlak slingeren, wat zorgt voor een natuurlijk en organisch gevoel. De grijze aderen zijn niet te opvallend, wat het ontwerp een rustige en kalme uitstraling geeft.

Een van de opvallende kenmerken van Dekton Daze is de textuur. Het oppervlak heeft een matte afwerking, wat bijdraagt aan de natuurlijke uitstraling. Daarnaast is het materiaal zeer duurzaam en bestand tegen krassen, vlekken en extreme temperaturen. Dit maakt het geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Het ontwerp van Dekton Daze is ideaal voor een breed scala aan interieurstijlen, van modern tot klassiek. Het kan worden gebruikt als vloer- en wandbekleding, keukenbladen, tafelbladen en nog veel meer. Het ontwerp is tijdloos en zal zeker de aandacht trekken van iedereen die het ziet.

Verliefd op Dekton Daze? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor idee├źn, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2023 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden