Awake

Dekton Awake is een uniek materiaal dat speciaal is ontworpen voor keukenbladen, badkameroppervlakken, vloeren en wandbekleding. Het is een ultracompact materiaal dat bestaat uit een mengsel van verschillende grondstoffen, zoals glas, kwarts en porselein. Het resultaat is een bijzonder duurzaam materiaal dat bestand is tegen krassen, vlekken en hoge temperaturen.

Een van de belangrijkste voordelen van Dekton Awake is dat het een zeer laag absorptiepercentage heeft. Dit betekent dat het materiaal niet snel vloeistoffen opneemt, waardoor het zeer hygi├źnisch is en gemakkelijk schoon te maken. Bovendien is het materiaal UV-bestendig en kleurvast, waardoor het zijn kleur en glans behoudt, zelfs als het wordt blootgesteld aan direct zonlicht.

Verliefd op Dekton Awake? We helpen je graag een handje verder. Wij staan altijd open voor idee├źn, hoe wild ook, wij kunnen ze vormgeven en er het juiste materiaal bij adviseren. Wil je een idee bespreken? Vul het contact formulier in of kom langs in de showroom en wij gaan er mee aan de slag.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2023 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden