Albarium

Het ontwerp van Dekton Albarium is geïnspireerd op de natuurlijke schoonheid van marmer en heeft een witte kleur met zachte aderen in verschillende tinten grijs. Het patroon van de aderen is subtiel en verfijnd, waardoor het design een elegante uitstraling heeft die in vrijwel elk interieur past.

Het oppervlak van Dekton Albarium is glad en voelt zacht aan, waardoor het comfortabel is om aan te raken en te gebruiken. Het materiaal heeft ook een hoge UV-bestendigheid, waardoor het geschikt is voor gebruik buitenshuis en in ruimtes met veel natuurlijk licht.

Dekton Albarium is een stijlvol en elegant design dat gebruik maakt van de nieuwste technologieën om een duurzaam en mooi materiaal te creëren. Dekton is een materiaal dat bestaat uit een mengsel van kwarts, porselein en glas, en het is ontworpen om bestand te zijn tegen zware omstandigheden zoals hitte, vlekken, krassen en zelfs vorst.

Ontdek de schoonheid en duurzaamheid van Dekton Albarium bij Weerstand Natuursteen in Urk. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw woonwensen. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze showroom.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws, tips en acties in jouw mailbox.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram
Contact

0527-683725
info@weerstandnatuursteen.nl

Vlieter 1 8321 WJ Urk

Openingstijden showroom:

Maandag tot vrijdag
09:00 - 13:00 & 14:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:00 alleen op afspraak

@ 2023 Weerstand Natuursteen. Alle rechten voorbehouden